EETLAND

EETLAND Voor echt verse en ambachtelijke producten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1698 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetland. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2022 om 18:10 Pizza polo en pizza romana..smaakloos..helaas deze keer ..niet wat we gewend zijn jammer
4 jul 2022 om 10:32 Quick delivery, awesome pizzas.
30 jun 2022 om 22:17 Ik bestel hier altijd en het is altijd heel lekker maar vandaag vond ik de pizza wel erg zout. De bezorging was snel, hoop volgende keer weer lekker te eten
30 jun 2022 om 19:34 Speciaal gevraagd om Calzone kip, ananas aan te geven op de doos. Zat gewoon de verkeerde Calzone in de doos, zeer slecht geregeld.
28 jun 2022 om 19:49 Dit was de laatste keer dat ik hier nog pizza's bestel! Ik denk dat er een nieuwe eigenaar is want het eten is rotzooi geworden. Het deeg van de pizza en calzone was niet gaar, en de extra paprika vulling was boven op de shoarma calzone gelegd.
26 jun 2022 om 20:10 1 uur en 50 minuten moeten wachten op 2 pizza's en nog koud bezorgd ook , Was niet de eerste keer dat dit is gebeurd wel voor de laatste keer hier besteld !
26 jun 2022 om 19:22 Pizzas were extremely greasy. Calzone dough was still half raw. Delivery was late (more than expected for even a Sunday)
26 jun 2022 om 19:03 Heerlijk en erg lekker. De moeite waard.
26 jun 2022 om 10:17 Lekker deeg, snelle en warme levering, goede prijs
25 jun 2022 om 23:42 Goed en vriendelijk
24 jun 2022 om 21:28 Pizza buona magari cotta un po’ troppo poco
19 jun 2022 om 10:44 Snelle bezorging en de pizza was nog zo heet dat al het Kaas nog zacht was